marți, 7 februarie 2012

Machiajul si farmecele lui

Inca din antichitate, machiajul a fost folosit pentru a transmite mesaje ( tribal, teatru, etc) sau pentru infrumusetare. Insa Cleopatra a fost cea care a  lasat in urma sa un manual de infrumusetare. Ea este punctul de referinta pentru machiaj , influentand fiecare perioada istorica pana in prezent. Nu are rost sa va spun ce produse  foloseau pentru a se infrumuseta. Slava domnului ca traim intr-o era moderna cu zeci de mii de machiaje in zeci de mii de compozitii care nu contin arsenic :)

Am combinat arta machiajului cu vanzarea de peruci pentru ca din punctul meu de vedere este cel mai rapid mod de transformare care nu este dureros si nici permanent.

Poti oricand sa iti schimbi look-ul si apoi sa revi la normal, sau sa iti placa mai mult noua infatisare si sa o creezi in fiecare zi.

Ador sa vad zambetul pe fata femeilor atunci cand sunt multumite de ceea ce am facut.  Stilul de machiaj preferat este unul mai discret , prefer sa scluptez fata si sa o corectez astfel in cat sa arate bine si fara fard de ochi sau ruj intens, dar si cand este o ocazie deosebita imi place sa fac un machiaj foarte special.

Am atasat fotografii cu machiajul natural si transformarile acestuia, cat si cateva machiaje  mai deosebite!

Sper sa va placa si orice intrebari aveti, dabea astept sa va raspund!


Programari la 0766589390
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu